Contact opnemen?

SAMEN VERHALEN: Petra

Ik leerde SAMEN kennen op een wereldfestival in Gemert, ik was toen 17 en vond mezelf nog jong. Ik wilde eerst mijn opleiding afmaken, ik studeerde ergotherapie. Na mijn opleiding heb ik een half jaar gewerkt om te sparen voor India en zodat ik tijd had om een maatje te zoeken, ik ben 6 maanden in India geweest. Mijn India maatje heb ik gevonden doordat zij bij SAMEN zat en ik bij Missie en Jongeren. Daar werden meerdere mensen gekoppeld, het leek wel een soort huwelijksmarkt, haha. Vanaf dat moment stapte ik binnen bij SAMEN.

Lees verder

Onmisbaar: het kernteam van SAMEN

Lees HIER de zomer editie van het blad Don Bosco NU met een uitgebreid artikel over de achtergrond en beweegredenen van de leden van het kernteam. Zij ondersteunen en adviseren de coördinator op basis van hun eigen ervaring met SAMEN en begeleiden nieuwe vrijwilligers. Deze actieve vrijwilligers zijn onmisbaar voor SAMEN, dus geheel terecht staan zij in het zonnetje! 

Lees verder

SAMEN jubileum 6 oktober 2019 - meld je hier aan!

In 2019 bestaat SAMEN 35 jaar! In de afgelopen jaren zijn vele vrijwilligers naar Don Bosco projecten wereldwijd geweest en zich op allerlei manieren ingezet. SAMEN zou niet bestaan zonder hen. Wij nodigen dan ook iedereen uit die zich betrokken voelt bij SAMEN om dit jubileum op 6 oktober 2019 groots te vieren!

Lees verder

Volkskrant: "Vrijwilligersvakantie uit de gratie door slecht imago

"De vraag naar internationale vrijwilligersvakanties neemt af, signaleren reisorganisaties. Dit als gevolg van discussies over ‘weeshuistoerisme’. Een nieuwe vereniging moet het tij keren." SAMEN is één van de 15 organisaties die zich heeft aangesloten bij 'Verenging Volunteer Correct'

Lees verder

Beleidsweekend 2019

Ieder jaar komt het SAMENbestuur samen tijdens het beleidsweekend om de nieuwe bestuursleden - en in dit geval ook coördinator - te leren kennen en hard te werken aan het beleidsplan voor 2019. Ook hebben we het onder andere gehad over de toekomst van SAMEN, de aankomende activiteiten en nog veel meer.. Wil je goed op de hoogte blijven van alles wat er gaat gebeuren? Volg ons dan op Facebook, Instagram (@samen_db) of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Vol trots presenteer ik het het SAMENbestuur van 2019:

Lees verder

Pagina's