Contact opnemen?

Corona uitbraak

Corona neemt de wereld over, wat betekend dat wij alle vrijwilligers uit het buitenland terug hebben geroepen en de laatste vandaag veilig in Nederland zullen aankomen. Ook betekent dit dat we geen koppels meer gaan wegsturen. Wij werken nog door vanuit huis en blijven bereikbaar. We hopen dat in deze moeilijke tijd iedereen steun kan vinden aan elkaar. Heb je vragen of wil je meer weten dan mag je ons altijd mailen of bellen.

Lees verder

Jaarverslag 2019

Het jaarverslag van 2019 is gepubliceerd! Hierin staat informatie over de non-formeel leren groepsreis naar Kenia van afgelopen jaar. Ook wordt er meer verteld over het  35-jarige Jubileum dat heeft plaatsgevonden in 2019. 

Daarnaast staat ook de Jaarrekening in het jaarverslag met verantwoording van alle subsidies en giften die wij in 2019 hebben binnen gekregen. 

Benieuwd? Lees het jaarverslag hier.

Lees verder

Geen vrijwilligers meer weg via SAMEN

Aanmelden om vrijwilligerswerk via SAMEN te doen kan tot onze spijt niet meer. Tot 1 maart was aanmelden bij ons mogelijk, zoals op de site al vermeld stond. Vanwege een hervormingsfase bij SAMEN moeten jongeren die weg willen in juli terug zijn in Nederland, deze deadline halen we niet meer met aanmeldingen na 1 maart 2020. Heb je nog interesse om op een Don Bosco project te werken in de toekomst? Houd dan onze social media accounts en site in de gaten over updates omtrent een mogelijke doorstart in het komende jaar!

Lees verder

Buitenlandbeurs Vereniging Volunteer Correct

Op zaterdag 7 maart vindt de buitenlandbeurs van Vereniging Volunteer Correct plaats. Hier zullen verschillen organisaties staan die zich bezighouden met verandwoord vrijwilligerswerk. SAMEN is aangesloten bij Vereniging Volunteer Correct. SAMEN zal echter niet aanwezig zijn op de beurs omdat de deadline voor aanmelden om dit jaar met SAMEN weg te gaan al voorbij is. We raden iedereeen die interesse heeft in verantwoord vrijwilligerswerk aan om naar de beurs te gaan! 

Lees verder

Nieuwe Coördinatoren

Gelukkig nieuw jaar allemaal! 

SAMEN ondergaat wat veranderingen in 2020. Remi, de coordinator van 2019 heeft besloten haar taken over te dragen aan een nieuwe coördinator. Vanuit de kerngroep zijn er twee mensen die deze functie met bijbehorende taken gaan vervullen: Saraya Ran en Fanny van der Vooren. Zij zijn beiden al jaren actief bij SAMEN, en hebben heel veel zin om meer te kunnen doen voor het project. Vanaf 6 Januari zijn zij aanwezig op kantoor. 

Lees verder

Pagina's