Contact opnemen?

SAMEN jubileum 6 oktober 2019 - meld je hier aan!

In 2019 bestaat SAMEN 35 jaar! In de afgelopen jaren zijn vele vrijwilligers naar Don Bosco projecten wereldwijd geweest en zich op allerlei manieren ingezet. SAMEN zou niet bestaan zonder hen. Wij nodigen dan ook iedereen uit die zich betrokken voelt bij SAMEN om dit jubileum op 6 oktober 2019 groots te vieren!

Lees verder

Volkskrant: "Vrijwilligersvakantie uit de gratie door slecht imago

"De vraag naar internationale vrijwilligersvakanties neemt af, signaleren reisorganisaties. Dit als gevolg van discussies over ‘weeshuistoerisme’. Een nieuwe vereniging moet het tij keren." SAMEN is één van de 15 organisaties die zich heeft aangesloten bij 'Verenging Volunteer Correct'

Lees verder

Beleidsweekend 2019

Ieder jaar komt het SAMENbestuur samen tijdens het beleidsweekend om de nieuwe bestuursleden - en in dit geval ook coördinator - te leren kennen en hard te werken aan het beleidsplan voor 2019. Ook hebben we het onder andere gehad over de toekomst van SAMEN, de aankomende activiteiten en nog veel meer.. Wil je goed op de hoogte blijven van alles wat er gaat gebeuren? Volg ons dan op Facebook, Instagram (@samen_db) of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Vol trots presenteer ik het het SAMENbestuur van 2019:

Lees verder

Bekendmaking winnaar kerstactie!

Allereerst willen we iedereen nog een verlaat geweldig 2019 wensen! Voor SAMEN is dit een bijzonder jaar; we bestaan namelijk 35 jaar dit jaar en gaan dit vieren met een prachtig jubileum. De komende tijd zul je daar vanzelf meer over horen en zien op onze website.

Lees verder

Even voorstellen: Remi

Hallo allemaal! Mijn naam is Remi Goossens en per 1 januari ben ik de nieuwe coördinator van SAMEN! Ik neem het stokje over van Willem en ik kijk er naar uit om samen met de vrijwilligers het project voort te zetten.

Lees verder

Pagina's