Contact opnemen?

Bekendmaking winnaar kerstactie!

Allereerst willen we iedereen nog een verlaat geweldig 2019 wensen! Voor SAMEN is dit een bijzonder jaar; we bestaan namelijk 35 jaar dit jaar en gaan dit vieren met een prachtig jubileum. De komende tijd zul je daar vanzelf meer over horen en zien op onze website.

Lees verder

Maatjesoproep: met Yamuna naar India?

Yamuna wil vanaf april 2019 voor 3 maanden naar India. Dit is het kader van haar opleiding 'Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen'. Ze zoekt nog iemand die met haar mee wil, ga jij met Yamuna naar India?

Lees verder

Even voorstellen: Remi

Hallo allemaal! Mijn naam is Remi Goossens en per 1 januari ben ik de nieuwe coördinator van SAMEN! Ik neem het stokje over van Willem en ik kijk er naar uit om samen met de vrijwilligers het project voort te zetten.

Lees verder

Geslaagde begeleiderstraining

Op vrijdag 23 november organiseerde SAMEN een training voor begeleider. Met een groep van 11 (aanstaande) begeleiders doken we in de materie van het begeleiden. Wat komt daar bij kijken? Hoe ziet het traject eruit? En tegen welke zaken kun je aanlopen? Natuurlijk bleef het niet bij enkel vragen, maar werden er ook antwoorden gevonden. Benieuwd naar de antwoorden? Lees dan verder!

Lees verder

Posters zelfstandigheid beschikbaar

Dit voorjaar gingen 12 jongeren naar Swaziland voor een uitwisseling over het thema; zelfstandigheid. Vanaf vandaag zijn de posters met tips voor jongeren en jeugdwerkers, gemaakt naar aanleiding van de reis, beschikbaar.

Lees verder

Pagina's