Contact opnemen?

Hallo allemaal! Mijn naam is Remi Goossens en per 1 januari ben ik de nieuwe coördinator van SAMEN! Ik neem het stokje over van Willem en ik kijk er naar uit om samen met de vrijwilligers het project voort te zetten.

remi goossens

Ik zal mij onder andere gaan buigen over het onderwerp verantwoord vrijwilligerswerk om hier (nog meer) bewuste keuzes in te maken. Een van de eerste dingen die ik ga ondernemen is een reis naar Kenia en Ethiopië. Dat is nog eens een vliegende start.

Zo’n 9 jaar geleden begon ik mijn werkende leven als begeleider van Straatvisie, waar ik participatief onderzoek heb gedaan in de maatschappelijke opvang. In de jaren daarna heb ik trainingen aan jongeren en advies aan professionals gegeven op het gebied van participatie. De afgelopen jaren werkte ik als programma manager bij een internationale NGO die zich inzette voor de meest kwetsbaren wereldwijd. Met mijn ervaring op het gebied van participatieve projecten met jongeren in combinatie met internationale werkervaring ben ik helemaal op mijn plek bij SAMEN.

In mijn vrije tijd rijd ik graag paard, dit doe ik op een stal iets buiten Amsterdam waar ik uren kan spenderen en helemaal tot rust kom. In het weekend ga ik het liefst uit eten met een goed glas wijn of zit ik in mijn stamkroeg in Amsterdam.
 
Heb je vragen of wil je nader kennis maken, schroom dan niet mij aan te spreken op kantoor en we doen een kopje koffie. Tot snel, ik heb er zin in!