Contact opnemen?

Meer weten over vrijwilligerswerk via SAMEN

Minke, Ecuador: "Ik vond het belangrijk om te kiezen voor een organisatie waar ik mij thuis voelde."

Ben je na het bekijken van onze website nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij SAMEN? Er zijn verschillende mogelijkheden om meer informatie te krijgen.

Wil je een beter beeld krijgen van de ervaring van oud-vrijwilligers? Lees dan eens een blog of bekijk een filmpje. Je kan ons ook volgen op verschillende sociale media: Instagram, Facebook en Twitter. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je een vraag aan SAMEN? Misschien staat je vraag tussen de veel gestelde vragen, of stuur ons een berichtje. Wil je persoonlijk kennismaken en jouw mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bespreken? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Een andere mooie manier om te zien of SAMEN bij je past is deelname aan ons informatieweekend over straatkinderen.

Nicole, India: "Ik ben naar het informatieweekend gegaan. Tijdens dit weekend sprak ik met veel oud-vrijwilligers en leerde ik over de achtergrond van straatkinderen. Na het weekend was voor mij duidelijk dat ik via SAMEN voor 4 maanden naar een project in India wilde."

Alle opties om je aan te melden staan op onze aanmeldpagina.